Jäsenyys/Liittyminen

 

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry

Tällä lomakkeella voit liittyä EKL:n lähimmän yhdistyksesi jäseneksi.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Tätä kaikkea tarjoaa EKL:n Yhdistyksen jäsenyys!

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry tarjoaa sinulle edunvalvontaa, harrastuksia ja tapahtumia

 

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäseneksi tullaan liittymällä johonkin liiton 350 paikallisyhdistyksestä, joita on eri puolilla Suomea. Ota yhteyttä kotipaikkakunnallasi toimivaan EKL:n yhdistykseen tai soita liiton toimistoon johdon assistentti Birgitta Kuittiselle, puh. (09) 6126 8421 tai 050 314 2542. Voit käyttää myös sähköpostia: ekl@elakkeensaajat.fi tai lähettää sähköisen liittymislomakkeen.

Omassa eläkkeensaajayhdistyksessäsi tapaat tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastus-
toimintaan: retkille, matkoille, tapahtumiin, erilaisille kursseille ja eri lajien kilpailuihin.


UPEITA JÄSENETUJA!

Liittyessäsi EKL:n jäseneksi* pääset osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Saat esimerkiksi alennuksen liittomme lomakeskuksen täysihoitohinnoista.

Lisäksi saat majoitusalennuksen kotimaan HI-hostelleissa sekä mahdollisuuden hankkia ulkomailla tarvittava kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan, Viva-lehden puoleen hintaan ja Tradekan Rantasipien majoitustarjouksen käyttöösi jäsenehdoin.

Jäsenmaksu

EKL:n jäsenmaksu on yhdistyskohtainen ja on noin 7–20 euroa vuodessa.

Eläkkeensaaja-lehti kotiin kannettuna

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, joista vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti. 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeisiin, edunvalvontaan ja yhdistysten toimintaan liittyvissä asioissa. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja ja lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä juttuja sekä asiantuntija-artikkeleita.

Kokosivun ristikko on monen lukijan suosikki!

 

EKL:n jäsenenä saat myös Otavamedian kustantaman Viva-lehden puoleen hintaan. Etu koskee uusia tilauksia. Jos olet jo entuudestaan Vivan tilaaja, etu astuu voimaan seuraavan tilauskauden alussa ilmoittamalla Eläkkeensaaja-lehden tilaajanumerosi Otavamediaan (numero löytyy jäsenlehden kannesta).

Tilauslomakkeelle pääset suoraan tästä.

Tervetuloa mukaan eläkkeensaajien iloiseen joukkoon!

 

 

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkeasioista, edunvalvonnasta sekä liiton ja sen yhdistysten
harraste- ja kulttuuritoiminnasta.

EKL ry on maan toiseksi suurin valtakunnallinen eläkkeensaajajärjestö, jolla on yli 50 toimintavuoden kokemuksella merkittävää yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja lähes 80 000 jäsentä. EKL nostaa aktiivisesti esille eläkkeensaajan arkea koskevia epäkohtia, joita ovat mm. terveyspalvelujen taso ja saatavuus, eläkeikäisen verotus ja eläkeindeksiin vaikuttavat asiat.

Alueellisesti toimivia yhdistyksiä EKL:lla on reilut 350, joista varmasti löydät asuinpaikkaasi lähellä toimivan yhteisön.

Eläkkeensaajien Keskusliitto järjestää jäsenilleen monipuolista kurssitoimintaa mm. tanssi-, liikunta-, musiikki-, kädentaito- ja elämäntaitokursseja.

Paikallisissa yhdistyksissä toiminta on usein jokaviikkoista ja monipuolista.

Tule mukaan toimintaan!

Täydelliset ja yksityis- kohtaiset tiedot eduista EKL:n jäsenille löydät tästä linkistä